Sverige är förändrat, vi får leva med det…

.

Författare

Katerina Janouch

uttrycker

precis allt

som jag känner inför att leva i Sverige just nu.

.

.

L Ä S

.

De enorma problem som Sverige har, kommer vi aldrig att reda ut.

.

.

Kommentarer

  1. Håller med dig helt. Hennes slutord är kusligt riktiga:”Kom inte och säg att det alltid varit så. Natten har varit min en gång i tiden, men det är den inte längre. Jag byter om från högklackat till gympaskor, dem kan jag springa i om jag blir jagad, och jag försöker att inte bli alltför uppgiven när jag reflekterar över min nya verklighet.” Jaga oroar mig själv för alla mina barn och barnbarn. Här i vår skånska metropol är också dessa brott med i nyhetsflödet var och varannan dag. Det är kusligt, men måste konfronteras nu, även om det är för sent. Som du vet är jag själv mycket pessimistisk inför framtiden. Det är tur att man är gammal.

    • Kerstin Frithiof

      Mitt hjärta brister när jag läser artikeln.. När blev det så här.. I missriktad humanitär blåögdhet.. Nånstans anar jag efterdyningar av de trångsynta och naiva sextio- och sjuttiotalen..

      Ha en så bra vecka du kan..

Kommentering avstängd.