Matinköp idag klockan 8 på morgonen

.

Klockan 8 gick jag till Willys vid torget och handlade mat. Efter tre kvart senare var jag hemma igen. Snabbt och lätt när man bor så nära till allt.

Maten bar jag hem i mina fina tygkassar spm DAGLIG VERKSAMHET har designat och sytt.

Kassarna ställde jag på min loftgång och tog ett foto. Varför just där? Jo, tog jag fotot där så kom min egna konst med på bilden. Bra reklam för mig!

Denna vecka har jag varit ute i vimlet varje dag och träffat på kända och okända. Om jag har blivit smittad med corona, ja, då vet jag inte av vem jag fick smittan. Eller kanske det är jag som går omkring och smittar folk? Igår när man avläste statistiken så har vi 14 smittade i hela Karlshamn Sölvesborg har endast 6 smittade. Jag förstår att landet Danmark låter Blekingar resa in i deras land.

 

.

Kommentering avstängd.