Märklig källarförrådstjuv som vi i mitt hus drabbats av…

 

I förra veckan gick jag ner i källaren till mitt källarförråd.

Jag tog med mig den ”pyttelilla” hänglåsnyckeln för att låsa upp hänglåset på förrådet. I 12 år har jag bott i huset och aldrig det varit några inbrott.

Men nu fanns det inget hänglås, det var borta, så även på andra källarförråd som tillhörde andra boende i huset.

Någon hade varit inne i mitt förråd och sedan fint stängt igen förrådsdörren. Jag ringde vaktmästaren och han hade redan varit i källaren och sett eländet. Det märkliga tyckte både han och jag att tjuven tagit  med sig alla de uppbrutna hänglåsen. Vad skall tjuven ha dessa till?????

Min lilla nyckel som jag använt i 12 år, skaffade ett mer kraftigt hänglås till mitt källarförråd. Ev om tjuven återkommer… ja då får hen ta i för att klippa sönder det.

 

.

Kommentering avstängd.