Kl 08:30 var min hembakade sockerkaka färdiggräddad…

.

Pandemin och halkigt på trottoarerna, hindrar mig från att ”springa” runt, på stan, som jag vill.
Såå… det blev en hembakt socker kaka. Ett gammalt recept, som jag nästan glömt bort. Har inte bakat just denna kaka p många år.

.

Någon har undrat, om vattenstämpeln jag numera sätter på mina bilder. Jo, jag är tvungen att göra så, för att skydda mina bilder. I landet Bulgarien, finns någon som snott mina bilder, så fort jag lagt ut dem på min hemsida. Sedan använt bilderna till helt andra syften.
Tyvärr blir bilderna inte så vackra, men det får bli så – när det lugnat ner sig, kanske jag slipper att använda vattenstämpeln.
.

.

Ska nu dricka mitt förmiddagskaffe med hembakt sockerkaka.
Samtidigt tänka –  vad bra – jag har det. Slipper att gå ut i kylan minus 8 grader.

.

 

Kommentering avstängd.