Har gett bort en bok som jag vunnit i en tävling för 18 år sedan,,,

.

Så skönt att kunna ”döstäda” bort en sak till, denna gång blev det en bok.

.

.

.

Sölvesborgs kommun anordnade en tävling (jag bodde då i Norje, som tillhör kommunen) att lämna ett förslag till en miljöslogan.

Första pris var en cykel – den vann jag inte – men en bok vann jag: Smådjur i skogen.

Den boken hade jag mycket glädje av när jag fann ”smådjur” i min trädgård. Nu har jag ingen trädgård längre, då är det dags att ge bort boken, till någon eller några som vill upptäcka naturen på detta sätt. Jag tänkte direkt på mina barnbarnsbarn, de är är 8 och 6 år gamla. Det blev så!

.

Detta smådjur hittade jag i min trädgård, blev glad att kunna finna namnet på denna vackra, röda skalbagge i boken som jag vunnit.

Namnet på denna fjäril…

Namnet på detta lilla djur som satt sig på en av mina rosor i min trädgård.

.
Boken har skickats iväg!

.

 

Kommentering avstängd.