Glödlampsbyte gjorde att jag ordnade att en av våra hyresgäster blev polis.

Så ser vår nerkissade gräsmatta ut just nu.. sådan hyregäst som beter sig så dumt åt har vi som väl är inte många.

Våren 2020 var jag tvungen att be någon om hjälp med byte av en trasig glödlampa i ett av mina rum. Det var en taklampa och gamling som jag skall inte kliva på höga stegar.

Jag såg en ung kille gå in i en lägenhet i huset och jag lade märke till att han var lång till växten. Snabbt ringde jag på dörren och bad om hjälp. Killen och h hans familj tyckte det var självklart att jag skulle få hjälp. Bilden ovan visar killen som jag fick hjälp av han som nu år 2023 färdigutbildad polis. Detta tack vare mig. Vi testen – i två dagar – innan han blev antagen tillfrågades han vem som påverkat honom om att bli polis: svar Marjatta Titoff.

Nu år 2023 är han färdig polis.

Nyårsafton samma år bjöd jag familjen på en ”utenyårsfest” på min loftgång. Covod:19 pågick så vi var tvungna att sitta utomhus.

T R E V L I G T

att bekanta sig med trevliga människor i hyreshuset.

 

.

Kommentering avstängd.