Gårdagens kulturnatt i Karlshamn blev för mig en stor ära …

.

Jag som fẗt en personlig anmälan till nyinvigningen av KARLSHAMNS MUSEUM detta på grund av att jag/vi lämnat över vårt POLISMUSEUM till det ”riktiga museet i Karlshamn. Jag får numera betala 50 kronor för att se min gamla polisuniform från år 1969.

Klockan 14 var vi inbjudna – som vanligt var jag ute i god tid. Bra väder var viktigt eftersom invigningen skulle ske delvis utomhus på museets innergård.

Här ser Ni den nya ingången till Karlshamns museum. Innanför döljer sig en helt ny hiss: kostat 6 miljoner.

Bad någon att ta ett foto på mig = jag bar klänning inte långbyxor till detta högtidliga tillfällen.

Karlshamns scoutsextett startade invigningen. Vi blev en stor samling inbjudna som samlades i en ring runt orkestern. Därefter hölls det två korta ta av ordföranden och en man bosatt i Karlshamn.

Når vi kom in i byggnaden bjöds vi på ett glas alkoholfritt plus tilltugg.

 Sedan fick vi mingla runt tills vi en timme senare träffas i Expressenhallen för att där lyssna på vår brännvinskung L O Smiths levnadsöde. Han som gjorde Karlshamn känt över hela världen genom sin KARLSHAMNS PUNSCH.

Läs om punschmuseet i Karlshamn  KLIKA HÄR

.

Själv minglade jag till polisavdelningen. Där på bilden ser Ni min polisuniform från år 1969. Jag måste passa på att titta nästa besök kostar det 50 kronor.

 

.

Kommentering avstängd.