En som läser min hemsida regelbundet har hört av sig idag – det blev många skratt

.

Ibland har jag undrat:

VEM TITTAR PÅ MIN HEMSIDA?

Idag fick jag ett telefonsamtal från en, det visade sig att det vara en gammal småskolekamrat, från Norje småskola.

Ulla

Fotot från småskolan.

.

Jag själv…

.

Vår FRÖKEN…

.

Ack vad tiden går…

jag fick ju fråga hur livet har varit, hon bor fortfarande kvar i Norje, men nu vid havet.

Jag försökte berätta om mitt liv – men – hon hade vetskap om ”allt”. Varför det?

Jo, hon läser min blogg regelbundet. SÅÅÅÅ KUL

Vi pratade om gamla minnen och så skrattade vi mycket. Vi kunde bara säga något namn eller händelse så förstod vi. Märkligt med gamla klasskamrater, man behöver inte göra sig märkvärdigare än man är, bara vara som vanligt.

Roligt för mig själv att en besökare på min hemsida hörde av sig, jag hoppas på att fler hör av sig.Överraskningar är alltid roligt. Jag glömde att fråga efter din E-postadress Ulla, så skriv till mig:

marjattatitoffsnabelagmail.com

 

.

 

Kommentering avstängd.