Börjar måndagen med ett karbad klockan 8…

.

Mitt stora härliga badkar i min lägenhet.

Ibland går mina önskningar i uppfyllelse.

När jag planerade att sälja mitt hus i Norje, önskade jag att kunna bosätta mig i centrala Karlshamn.

Jag tittade på 4 olika insatslägenheter, men ingen jag fastnade för.

Snabbt bestämde jag mig för att ställa mig i Karlshamns Bostäders kö.  I min ansökan skrev jag, att jag, önskar flytta till Karlshamn från en annan kommun. Gärna hyra i hyreshuset – som jag var bosatt i början av 1970-talet.

Jag behövde inte stå i kö någon längre tid. Efter endast två månader fick jag denna hyreslägenhet som jag nu har bott, i 10 år.

Mina önskedrömmar slog in. Jag önskade från tredje våningen och uppåt. En balkong önskade jag och fick dubbelt upp, både loftgång och balkong. Loftgången kan jag möblera som en balkong p g a att jag bor längst ut på den. Sedan var min önskan ett badkar.

Ja, jag fick alla mina önskningar!

Att bo i centrum av staden, var viktigt för mig. Jag har bara två kvarter till torget. Vid torget finns min mataffär, Apotek, min frissa. Och i grannhusen till torget finns min vårdcentral och min målning.

Min tandläkare har jag bara ett kvarter bort österut. Jag är så tacksam över denna närhet till allt, jag behöver nu som ”äldreäldre”.

 

.

Kommentering avstängd.