Besökte Willys under gårdagen…

.

Mina matkassar från COOP anländer till mig med två veckors mellanrum.

Det känns som julafton varje hång, tänk att få det uppburet – två trappor – och sedan kunna fylla skafferi, kylskåp och frys med mat.

Efter att jag plockat in varoena på deras rätta plats, ja, då brygger jag mig en mugg bryggkaffe och till äter jag en nygräddad fralla. Nygräddat bröd är alltid så gott!

Färsk frukt och färska grönsaker gillar jag också. När jag har så lång intervall mellan matleveranserna saknar jag den färska grönsakerna och frukten. Jag brukar då själv promenera till Willys – 2 kvarter – från där jag bor, för inköp av dessa färskvaroe. Jag gjorde så under gårdagen.

Det blev tomater, gurka, gul paprika och morötter.  Plus färsk fralla.

Året om äter jag en rå morot varje dag. Det är sött och gott och håller magen i form. Sedan inbillar jag mig att morötterna ger mig denna vackra solbränna som solen ger mig varje sommar. Solbrännan gör att man ser frisk ut!

 

.

Kommentering avstängd.