.
Jag har ju all världens tid att ändra min matlagning till att bara laga till vegetariskt.
Men, det blir inte av…
Jag har ju sommarlov nu från mitt ”halvtidsjobb” så jag har beslutat mig för att skärpa mig och gå in för vegetariska maträtter.
.
Här är mina tillagade vegetariska rätter idag – hoppas det blir fler dagar.
.
Citron till att smaksätta vattnet till lunchen
Stekta morrötter blev det som mellanmål
Gurka, tunt skivad, salt över och sedan en gammal brevpress som tyngd. Skall bli pressgurka.
Gurkan blandad med ättika och socker = färdigt
Två (ärvda) savarängformar smörjes
Ägg, mjölk, salt och muskot vispas ihop och hälles över broccolin i formarna
Färdigt. Varit inne i ugn i 40 minuter 175 grader
Den stora formen blev inte så snyggt uppstjälpt, men hade vi varit många fler, än en person, så hade jag gjort en svampfyllning och lagt i mitten, då hade man dolt det lilla missödet.
.
.