Vilken morgon jag har haft: först var jag glad, sedan arg och därefter ledsen

Tvättstugen idag. Kvickt ner och tvätta en tvätt och sedan upp och hänga tvätten på loftgången. Tvättstugen väntar vi fortfarande på att den skall göras iordning . Det är ett stort jobb så vi får vänta länge.

.

GLAD

Men jag var glad över att solen sken när jag hängde min tvätt ute. Den doftar så gott när den torkat, istället för ett mörkt källartorkrum.

.

ARG

På min väg till Willys vid torget för att handla min mat kom en cyklist körande emot mig på trottoaren. Jag RÖT att här cyklar du inte.

UT PÅ GATAN SKREK JAG

Men det hjälpte inte, eftersom det var ett s k skäggbarn/nyanländ till Sverige. Tänk om vi i Sverige kunde göra som Finland gär med nyanlända flyktingar, de undervisar dem hur man skall bete sig, ta i hand när man hälsar, hur man köar och var man cyklar, har nan bestämt att träffas ett visst klockslag, ja då kommer man den tiden  m m. Nej sånt lär inte Sverige ut.

.

LEDSEN

.

När jag gick in i Flaggenhuset för att handla min mat. Möttes jag av två nya affäre som slagit igen. Fyra affärslokaler är nu tomma i Flaggenhuset och detta affärshus finns i centrum vid torget i Karlshamn. Förfärligt att så många stora varuhus byggs utanfär städernas centrum, inre stadskärnan blir ju helt utarmad.

..

Dagens bild från Flaggenhuset

.

.

.

Fiket har gått i kunkurs

.

Ja, det var fem bilder från dagens Flaggenbesök.

.

Ska försöka att bli glad igen, genom att ta en förmiddagsfika i solen på min loftgång och då med en nybakad ostfralla inköpt på Willys.

 

.

Kommentering avstängd.