Mord i min lilla stad Karlshamn – under gårdagen – 23 åring skjuten

.

Väntat av mig som gammal polis. Att ett mord skulle kunna ske även i Karlshamn.

En vanlig eftermiddag bara tre kvarter från där jag bor i de centrala delarna av Karlshamn.

Hörde och såg ambulans, räddningskår och polisbilar.

Efter någon timme lämnade en ambulans helt sakta platsen Då förstod jag att det handlade om en död person.

Sent på kvällen meddelades det att en person blivit skjuten till döds och att anhöriga var underrättade.

I parkeringshuset där mordet skedde brukar en av mina målarkompisar parkera sin bil, när hon går på målarkurs i de centrala delarna av staden. Hon tyckte att det är så tryggt att parkera där i detta offentliga parkeringsgarage istället för att parkera sin bil ute på gatan.

Håller man på med ”konstiga” affärer då kan man bli mördad.

 

.

Kommentering avstängd.