Mattpiskställningen på vår innergård, kom till användning idag

.

Vår mattpiskställning på vår innergård, sätter jag stort värde på, att bara dammsuga mattor och sängkläder känns inte så fräscht.

.

Idag klockan 8, solig och vindstilla morgon, med 13 plusgrader ute. Då tog jag ut min bäddmadrass och mina fyra kuddar och ”bankade”. Kommer att kännas skönt ikväll med rena nymanglade lakan och örngott.

Lägg märke till hur smart jag paketerade det jag skulle ”banka”. IKEA-kassar kan man ha till det mesta, perfekt att bära fyra kuddar i dessa. Sedan hade jag ett gult skärp som jag knöt om bäddmadrassen. En sådan madrass är fruktansvärt otymplig att bära om man inte knyter ett band runtom. Jag bor på tredje våningen, då gäller det att packa smart.

Efter jobbet med sängkläderna, satte jag mig i solen på min loftgång med min frukost.  U N D E R B A R T

.

Skriv en kommentar