Matkassar efter tre veckor…

.

in senaste leverans av matkassar var för över tre veckor sedan.

Då beslutade jag mig att ”rensa” i skafferi, frys och kylskåp. Med andra ord att äta upp allt innan jag langar in nytt.

Det blev många kassar med mat idag. Så skönt att sliooa bära hem dessa tunga kassar.

Det blev många tunga glasburkar idag, detta p g a att jag fick i helgen ”norpa” från mitt ”kristidsförråd”. På två hyllor samlar jag nämligen matvaror/konserver om kriget kommer. Ibland är jag på dessa hyllor och tar vad jag saknar i skaffer, frys eller kylskåp. Nu idag skall jag återställa.

Idag blev det gräddbullar 8 st i en plastförpackning.

Jag har inte ätit någon gräddbulle på flera år. Kunde inte låta bli att klicka på den när jag klickar fram mina matvaror över nätet. En liten gräddbulle till en kopp kaffe = VARFÖR INTE

 

.

Skriv en kommentar