Inget nytt på min blogg – tycker Ni, men fel

.

Det händer alltid något nytt i rubrikerna jag har i menyn här ovanför.

De båda Krigsbarnsföreningarna är i full gång.

Göteborgs finska krigsbarnsförening har ofta nyheter som de sönder över till mig för att jag skall lägga ut det på deras hemsida. Märkligt att Göteborgs föreningen med många medlemmar, inte har någon som kan sköta deras hemsida. Det blir istället jag som bor i Blekinge som gör det.

Jag gör det med glädje för vi finska krigsbarn får inte glömmas bort.

VÄRLDENS STÖRSTA BARNFÖRFLYTTNING

Min egen krigsbarnsförening är inte så duktiga som Göteborg att ge mig material att lägga in på SYDSVERIGES FINSKA KRIGSBARN, men jag har slagit larm nu på årsmötet – det kommer att bli bättring även där.

.

Sammanfattning: Titta gärna in på menyn allra överst på min blogg!

.

 

 

Kommentering avstängd.