Idag kom brevbäraren med en julhälsning från Danmark

.

Julkort med julpresent från Gunilla i Danmark.

TACK GUNILLA

.

Gunilla påminner mig om att det är över 50 år sedan vi träffades första gången i Olofström.

Hon flyttade till Danmark, några år efter vå bekantskap, men vi två har ändå alltid kontakt med varandra på något vis.

.

VIT KATT I BLÅ FÅTÖLJ

Denna tavla, som jag har målat, har Gunilla i sitt hem i Danmark.

Vi båda gillar katter.

 

.

 

Kommentarer

  1. Ja,Marjatta och jag har alltid haft kontakt. Alltid på ett eller annat vis.Hälsade på henne i Stockholm när hon gick på polisskolan. Hälsade på henne på Kärleksgatan i Malmö och min då lille son fick en polisskylt av henne som han var jättestolt för. Tyvärr blev det aldrig av att hon hälsade på mig här i Jylland.

Kommentering avstängd.