Hörde på radion vår ordförande i vår polispensionärsförening i Malmö – dem förening som jag tillhör…

.

När jag arbetade som polis i Malmö lärde jag känna Torsten Elofson. Han arbetade på en annan avdelning – men jag hörde att han var omtyckt och kunnig som polis.

Fick också höra att han tog sig till jobbet med cykel = lång väg. Jag mötte honom ibland vid hissen och såg då att han hade ingen ”gubbmage” var väldigt smal och alltid klädd i färgglada cykelkläder.

Som pensionär träffades vi i vår polispensionärsförening för poliser i Malmö.

Kunde sedan läsa i Malmö-tidningarna att han gått med i  KRISTDEMOKRATERNA i Malmö.

Det var vid den tiden KD låg i botten – jag tänkte att stackars Torsten – han kommer inte att komma framåt i det partiet. Han blev vald till ordförande för KD i Malmö plus även ordförande i vår polispensionärsförening.

GRATTIS TORSTEN

Han stod på riksdagslistan för KD i Malmö och hamnade i riksdagen år 2022. Det har varit tyst om honom men idag hördes han stämma i radion. Han uttalade sig om hur han vill att polisen skall få tillgång till vissa lagar. Skönt att en ”vanlig” polis får göra sin röst hörd.

.

Läs om Torsten  HÄR

.

 

.

Kommentering avstängd.