Har fått min andra spruta idag…

Jag som sa för ett år sedan – att aldrig jag skall ta något vaccin för att slippa covid-19, p g a att vaccinet hade tagits fram så snabbt.

Men för några månader ångrade jag mig då jag tog del av rapporten att de gamla på olika hem, inte dör längre i covid-19, p g a att sprutorna de fått, var så bra.

.

Min vårdcentral finns i det vackra gamla Telia-huset vid torget i Karlshamn.

Huset byggt 1913 av Kungliga Telegraf & Postverket, fastigheten genomgick en större ombyggnad -94. I dag är de största hyresgästerna Telia, Nordea, Läkarhuset och ett Kontorshotell med ett flertal mindre företag.

.

I väntrummet var stolarna placerade corona-säkert.

.

Jag fick vaccinet PfiZer båda gångerna.

Läs om vaccinet  HÄR

.

Efter sprutan gick jag in till Willys och handlade mat. Skall i helgen göra en ny beställning över nätet så jag får maten hemkörd.

Jag blev tilldelad ett munskydd på vårdcentralen och jag behöll det på när jag handlade min mat på Willys. Ovant för mig då jag inte har haft något sådant på mig i mataffären. Märkte att glasögonen immade igen.

 

.

Kommentering avstängd.