Finska karelska krigsbarn är intressanta fortfarande…

.

Över min hemsida hör olika filmare och författere av dig för att de vill göra en dokumentär om karelska barn som kom till Sverige under kriget. Även journalister från olika tidningar kontaktar mig. Vi är inte glömda.

Under gårdagen  ringde en författare/fotograf från Göteborg av sig till mig. Han håller på med en bok om karelska krigsöden som hamnade i Sverige under kriget. Jag försökte att övertala honom om att söka karelare i Göteborg och då finna ett lämplig person att skildra. Men han vill absolut ha med mig i sin bok. Det betyder att han får åka till Blekinge för att träffa mig. Han är välkommen!

För några månader tillbaka var mitt polisliv intressant för en författare från Växjö. Han vill ha mig med i ett kapitel om polisens historia. Han har besökt mig = ska bli spännande att få läsa vad hen har skrivit.

 

.

Kommentering avstängd.