En runda på stan idag…

.

Hade tänkt köpa lite konstnärsmaterial, målarkurserna startar runt mitten av januari.

Jag saknar Fyndkällaren, men den gick i kunkurs, där kunde man köpa konstnärsmaterial bl a dukar. Idag gick jag in till Bokhandeln vi har mitt i stan. De hade märkt av att folk frågat efter målardukar så de har beställt och de hoppas att de får in en leverans i nästa vecka.

.

Blev lite besviken – tröstade mig genom att gå in till jättebussiga Josefin i BIK BOK. Hon har hjälpt oss med en skyltdocka till vårt polismuseum så jag stannar gärna till och pratar med henne.

Det var REA i halva hennes butik och jag tröstade mig med att köpa en bomullsblus för 129 kronor.

.

Hoppsan… ett slarvigt taget foto på rea

blusen. Kragen försvann.

.

Jag tänker ha blusen uppknäppt med ett färgstarkt linne under.

 

.

Kommentering avstängd.