Döstädar bland mina diabilder…

.

Döstädat har jag gjort i i några år tillbaka  – men det tar aldrig slut – under ett långt liv har man verkligen samlat på sig.

Nu har jag i mina gömmor hittat mina många diabilder som jag tog på 1970-talet. Har inte haft dessa bilder för visning på över 40 år. Nu är det dags att kasta bilder som inte är värda att göra om till papperskopia. Kommer säkert att hitta ”guldkorn” bland de många bilderna.

Lådor med diabilder från 1970-talet.

En mindre diabildsapparat, där man kan studera en bild i taget. Är det då någon bild man inte tycker är bra kan man kasta den. De bra bilderna sparas till den stora diabildsapparaten för visning på duk.

Den stora diabildsapparaten som används när bilderna visas på duk.

Här har jag ställt den stora diabildsapparaten på min kökspall för att se diabilderna uppförstorade på duk eller på en vit vägg.

 

.

 

 

Kommentering avstängd.