Blandat…

.

Jag läser alltid dagens Horoskop i Blekinge Läns Tidning.

Jag tror inte på det som står där… men kul att läsa ändå. Idag får jag veta att en hemlig kärleksaffär är möjlig. Jag ler…

 

Under gårdagen gjorde jag en inköpsrunda på sten.

Ja, jag vet att jag som tillhör de ”äldre äldre” bör hålla mig hemma i dessa coronatider.

Men jag har ingen att skicka bud med, jag är tvungen att göra mina ärenden själv. Solen lyste och värmde så det var en underbar promenad genom staden.

Handlade en T-tröja på BIK Bok. Alltid trevligt att handla av Josefin. Hon berättade att på måndag har hon öppet från kl 10 igen. Sedan många veckor tillbaka har affärerna i centrum haft öppettider från kl 11. Endast Bokhandeln och Systemet har hållit på sina öppettider d v s öppnat kl 10.

Jag blev lite ledsen när jag såg att BIK BOK hade vita s k studentklänningar till REA-pris, 50 procent nedsatt. BIK BOK fick in klänningarna för 14 dagar sedan och redan reas de ut… det går inte att sälja. Så många drömmar som försvann för dessa ungdomar p g a coronan.

.

Nästa affär blev HEMTEX.

En tjock sittdyna – i blått – blev nästa inköp. Sitter ute på loftgång och balkong och äter alla mina måltider då är det skönt att sjunka ner på en tjock dyna. Josefin berömde mig för min solbränna i mitt ansikte, p g a alla mina måltider utomhus.  Jag blir lätt brun…

inbillar mig att jag ser friskare ut med lite färg i ansiktet.

.

Utanför Willys vid torget såldes det jordgubbar som har odlats i en liten by intill min by Norje. 40 kronor kostade de och de var så goda, trots att de växt i ”tunnlar”.

 

.

 

Skriv en kommentar