Bakat igen…

På min blogg lägger jag ut ännu ett matrecept…

jag har närkt att Ni mina kära besökare är mer intresserade av min matlagning och där tillhörande recept, än att Ni intresserar Er för min konst.

Jag som startade min hemsida för 15 – 16 år sedan,  just för att visa min konst – jag får kanske tänka om – att ändra min hemsida till en matlagningsblogg istället.

T o m ett conditori laddade ner min Tigerkakas recept som jag la ut för en tid sedan. Gamla recept intresserar folk. Idag är kakreceptet från 1960-talet,

Det är ett recept från tidningen Femina.

En underbar tidning för oss kvinnor. Fint blankt tryck med månaga färgbilder och tips/reportage om hem, inredning, sminktips, trädgårstips, matlagning, ja, allt i tidningen var så intressant att få ta del av.

.

Så blev lördagens äppelkaka.

 

.

Kommentarer

  1. Lars Johnson

    Hej M!
    Åh vilket recept på en smarrigt god äppelkaka som du la ut idag. Passar perfekt på min födelsedag just idag. Tack M – det var mitt i prick. Och fortsätt gärna med både recept och konst på din blogg, en alldeles förträfflig kombination. Du ska också veta att jag verkligen gillar din härliga målning jag fick när vi sågs senast. Tycker det är intressant att titta på din och dina vänners konst, så lägg inte av med din konstblogg. Våren tycks ligga runt hörnet och nu när du också verkar må bättre så ser jag fram emot att träffas och gå ut och äta på något trevligt ställe.
    Hälsar L

  2. Ja jag köpte också Femina varje vecka och klippte ut och klistrade in i A4 spiralblok. Har dom fortfarande med mat-och kakrecept, mode heminrättning, handarbete i olika modeller o.s.v. Jättekul att titta igenom då och då och gamla minnen dyker upp. Har 6 fullspäckade blok. Har också receptet på din äppelkaka och har bakatden många gånger. Ja det var på 60-talet. Kul att vi hade de samma intressen Marjatta.

Kommentering avstängd.